Trainer/Coach Harrold Dijkstra

Mijn motto: “luister naar je lichaam, het lichaam heeft altijd gelijk”

Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en gezondheid. Vanuit deze interesse ben ik begonnen op het CIOS aan de opleiding SCUB (Sportcoördinator Geüniformeerde Beroepen). Hier heb ik de basis gelegd voor les– en leidinggeven, zelfverdediging, outdoor sporten, fitness en conditietraining.  

Van hieruit ontdekte ik mijn passie voor Personal Training en ben ik mijn kennis en vaardigheden gaan uitbreiden door middel van verschillende specialisaties op het gebied van training, voeding, coaching en blessurepreventie. 

Mensen van hun blessures af helpen en een fitter, gezonder, krachtiger en vitaler leven laten ervaren vind ik het mooiste wat er is.  Ik wil jou zo goed mogelijk begeleiden en jouw kennis uitbreiden om het beste uit jezelf te halen met hierbij het best mogelijke resultaat.

Specialismen

Coaching
Gezondheid & Vitaliteit
Kracht- & Spieropbouw
Afvallen & Shaping
Blessurepreventie- & Behandeling

Trainer/Coach Dirk Boomsma

Mijn motto: “als jij goed voor je lichaam zorgt, zorgt je lichaam goed voor jou”

Van jongs af aan ben ik altijd erg fanatiek met voetbal bezig geweest. Presteren en alles eruit willen halen stond hierbij al vroeg voorop.

Door altijd 100% inzet te tonen en hier dag in dag uit mee bezig te zijn, heeft dit leerzame trajecten opgeleverd en werd sport echt mijn passie.

Vanuit deze passie heb ik mijn  CIOS diploma in Heerenveen behaald waarna ik ben gestart met de opleiding Sportkunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hierna ben ik mijn kennis en vaardigheden gaan uitbreiden door middel van verschillende specialisaties op het gebied van training, coaching, voeding en andere leefstijl factoren.

De afgelopen jaren heb ik mijn opgedane kennis in de praktijk gebracht waarbij ik veel mensen richting hun doelen heb gecoacht. Ik haal enorm veel energie uit het coachen van mensen die hun doelstelling willen behalen. Op naar een fitter, vitaler en krachtiger leven!

Specialismen

Coaching
Gezondheid & Vitaliteit
Kracht- & Spieropbouw 
Afvallen & Shaping