Wat zeggen anderen over ons?

Na slechts 1 behandeling zijn mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen.

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Al sinds september liep ik met terugkerende schouder- en nekklachten. Een zeurende pijn, wat mij soms ook belemmerde in mijn dagelijkse bezigheden.
Sinds februari train ik bij Setpoint personal trainers en in deze trainingen zag Dirk dat ik beperkingen had in het bewegen van mijn schouder, daarnaast bracht dit ook pijn met zich mee.
Op aanraden van Dirk, is er een behandeling ingepland bij zijn collega Harrold om deze klachten te kunnen traceren en te behandelen.
Ik heb de behandeling als bijzonder ervaren, tijdens de behandeling kreeg ik al het gevoel dat ik soepeler kon bewegen en voelde dit gebied meer ontspannen aan.
Een dag nadien had ik nog naweeën van de behandeling, maar daarna waren mijn klachten zowat ALS SNEEUW VOOR DE ZON VERDWENEN! Ik voel me gelijk een stuk fitter hierdoor.

Mariska

Tijdens groepstraining veel persoonlijke begeleiding

Rated 5 out of 5
3 december 2020

Ook in de groepstraining ziet Dirk gelijk wanneer je een oefening niet helemaal goed uitvoert. Het gaat vaak maar om een kleine aanpassing in de uitvoering maar het voorkomt wel dat je de spieren verkeerd traint waardoor je blessures op kan lopen.

Silvia

Resultaat en veel geleerd!!

Rated 5 out of 5
20 november 2020

In de afgelopen 12 weken heb ik een training en voedingsschema gevolgd via SetPoint Personal trainers. Tijdens dit traject heb ik veel geleerd over voeding, trainen en technieken. De combinatie van zelfstandig trainen en wekelijkse check up met mijn coach Dirk, heeft mij bewust laten worden dat eten en trainen mijn fysiek en geest positief heeft doen veranderen. Naast de persoonlijke begeleiding helpt Dirk je ook om jezelf wekelijks te blijven verbeteren.
Gewicht:
Start traject week 1: 90.4KG
Einde traject week 12: 79.7KG
Buik omtrek:
Start traject week 1: 90cm
Einde traject week 12. 78cm

Hessel

Bevlogen, zeer professioneel en persoonlijk

Rated 5 out of 5
20 oktober 2020

Door personal training van Harrold heb ik doelen behaald waarvan ik van te voren nooit had kunnen bedenken deze te kunnen behalen. Mede dankzij Harrold is het mij gelukt om 40 kilo af te vallen waardoor ik veel meer energie heb en mijn veel fitter voel! Daarnaast ben sporten leuk gaan vinden wat ik van te voren nooit had kunnen bedenken!
Met behulp van Harrold heb ik grip gekregen op mijn voeding, mijn mindset, minder stress in het dagelijks leven en meer zelfvertrouwen gekregen. Bij vragen of problemen kan ik altijd terecht en je merkt dat zowel Harrold als Dirk veel kennis hebben met betrekking van voeding, mindset en begeleiding. Ik ben er van overtuigd doormiddel van de trainingen en begeleidingen om deze leefstijl vast te blijven houden.
Personal training bij deze heren kan ik iedereen aanraden voor als je een gezondere leefstijl wil, fitter wil worden met meer energie, afvallen of juist spiermassa wil opbouwen. Alles wat onmogelijk lijkt kan mogelijk worden en je zal er absoluut geen spijt van krijgen!

Fernand

Gedreven en professioneel.

Rated 5 out of 5
16 oktober 2020

Fijne sfeer, goede begeleiding, nette sportschool, weten waar ze over praten..

Dikland

Persoonlijke aandacht, kennis van zaken

Rated 5 out of 5
16 oktober 2020

Aan niets kan je merken dat de jongens nog niet lang bezig zijn. Keurige professionele sportschool en er is ruim voldoende kennis aanwezig. Trainingen zijn intensief en begeleiding is super!

David

Schrijf een review