Wat zeggen anderen over ons?

kilo’s kwijtgeraakt en hebben we tools gekregen waar we na het traject mee verder kunnen.

7 december 2021

Het afgelopen half jaar hebben wij het traject bij Setpoint mogen volgen. We hebben goede begeleiding van Harrold gekregen. Naast de personal begeleiding bij het sporten waren we zeer tevreden over de begeleiding bij de voeding. Intussen hebben wij ons eetpatroon volledig omgegooid en zijn we bewust met voeding en sporten bezig. Tijdens het traject zijn we kilo’s kwijtgeraakt en hebben we tools gekregen waar we na het traject mee verder kunnen. Harrold staat altijd open voor vragen en heeft op elke vraag een antwoord. Naast dat we fysiek nu goed in ons vel zitten, heeft Harrold op het mentale vlak ook positief bijgedragen.

Gea en Robby

Super! ik voel ik mij nu nu echt top fit, ik slaap goed en word ik uitgerust wakker.

7 december 2021

Na een verschrikkelijk 2020, het verlies van mijn zusje en een sportverbod van bijna 4 maanden heb ik de knop omgezet en ben ik bij Setpoint Personal trainers gaan trainen.

De afgelopen maanden hebben we regelmaat in de trainingen gehouden en vooral de nadruk gelegd op de juiste voeding, slaap en het herstellend vermogen van het lichaam.

Resultaat: Minder vetmassa -13.8 kg en meer spiermassa.

Maar nog veel belangrijker is hoe ik me op dit moment voel ten opzichte van oktober. Ondanks de hele situatie voel ik mij nu echt top fit, slaap ik goed en word ik uitgerust wakker. Klaar voor weer een nieuwe dag!

In deze persoonlijk lastige tijd is sporten een heerlijke uitlaatklep waarin ik mijn energie kwijt kan. Daarnaast werkt het motiverend als je resultaat begint te zien.

Blijf vooral gefocust op het proces. Het komt niet vanzelf en je moet er zéker iets voor doen maar zet door, train regelmatig, zet in op herstel en neem de juiste voeding in. Resultaat zal volgen!

De komende weken knallen we door!

Eelco

15 kilogram afgevallen in 15 weken.

7 december 2021

Het jaar 2021 knallend van start gegaan!

”Ik train nu 15 weken bij Setpoint en het bevalt uitstekend!

Ze zorgen er voor dat je het uiterste uit jezelf haalt en je grenzen verlegt.”

Resultaat:

Ik ben 15 KG afgevallen, ben sterker geworden, ik ervaar nu een hoog energie niveau en voel me weer top fit.

De komende weken knallen we door tot de zomer op naar een nog fitter en vitaler leven! 💪🏼

Hendrik

Veel meer dan personal training en voeding.

7 december 2021

In 2019 ben ik moeder geworden en merkte ik dat mijn lichaam was veranderd na de zwangerschap. Ik mocht niet mopperen maar toch wilde ik strakker en graag fitter worden…. aangezien ik niet heel erg gedisciplineerd ben en weinig ruggengraat heb (qua sport en voeding), had ik wel iemand nodig die mij een schop onder kont moest geven…

En dat deed Dirk bij mij!

We zijn aan de slag gegaan en al snel merkte ik dat ik fitter werd maar ook strakker. Mijn kwabje bij mijn bh verdween als sneeuw voor de zon. Toen was ik al mega blij!

Het fijne is dat het ook nog goed vol te houden is voor mij! Daarnaast kreeg ik meer energie, voelde me fitter en mijn huid knapte op!

Daarbij was het ook goed te combineren met het moederschap en het openen van mijn eigen winkel: @nenek_fashion_lifestyle

Setpoint is meer dan personal training en voeding.

Jelaney

Super resultaat

7 december 2021

Eind maart voelde ik mij te zwaar.

De bloeddruk was iets te hoog en mijn cholesterolgehalte ook.

Het was tijd om in actie te komen en hier wat aan te doen!

We zijn gestart met de voeding aan te passen en 2 x per week een uur trainen onder begeleiding van Harrold.

Dagelijks de voeding bijhouden, ’s ochtends op de weegschaal en formulieren invullen over je dagelijkse leven.

Al met al ga je je steeds beter en fitter voelen.

De bloeddruk en cholesterol inmiddels zijn weer op pijl, 11 kg vetmassa minder, spiermassa toegenomen en uiteraard voel ik mij energieker!

Jan

ik voel me weer lekker energiek, fysiek sterk en gemotiveerd.

7 december 2021

Toen ik bij Setpoint ben begonnen was ik absoluut niet in goede shape.

Al snel vlogen de kilo’s eraf. Toch kon ik dit hierna niet heel lang volhouden en heb ik het in de zomervakantie te ver laten komen.

Dit moest anders! De boel moet weer worden opgepakt. Drie keer in de week voetballen, twee keer in de week fitnessen en gezonde en eiwitrijke maaltijden eten werden mijn prioriteiten. En omdat ik strak op mijn voeding ging zitten, was er in het weekend ook ruimte voor wat minder goede keuzes zoals een biertje of snackje. Dit maakt dat ik het goed kan volhouden!

Inmiddels ben ik 12 kg afgevallen zoals je kunt terug zien op de rechterfoto’s. Het traject was gemakkelijk vol te houden, omdat het eten lekker was.

Mijn basis is gelegd: ik voel me weer lekker energiek, fysiek sterk en gemotiveerd.

Nogmaals thanks voor alle hulp mannen!

Jort

Sterker, fitter en energieker

7 december 2021

Begin april ben ik gestart met trainen bij SetPoint, met als doel: sterker en fitter worden. De eerste trainingen waren pittig en ik moest wennen aan de oefeningen (hallo spierpijn 🥵).

Door iedere week te sporten bij SetPoint en gezond te eten, zag en voelde ik al snel progressie. Inmiddels zijn we ruim een halfjaar verder en ben ik ontzettend blij dat ik in april gestart ben met personal training bij SetPoint.

Dirk heeft ervoor gezorgd dat ik bewuste keuzes in voeding maak en iedere week met veel plezier aan het trainen ben. Ik voel me sterk en fit 💪

Bedankt voor de professionele begeleiding en trainingen!

Elske Bakker

Na slechts 1 behandeling zijn mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen.

5 maart 2021

Al sinds september liep ik met terugkerende schouder- en nekklachten. Een zeurende pijn, wat mij soms ook belemmerde in mijn dagelijkse bezigheden.

Sinds februari train ik bij Setpoint personal trainers en in deze trainingen zag Dirk dat ik beperkingen had in het bewegen van mijn schouder, daarnaast bracht dit ook pijn met zich mee.

Op aanraden van Dirk, is er een behandeling ingepland bij zijn collega Harrold om deze klachten te kunnen traceren en te behandelen.

Ik heb de behandeling als bijzonder ervaren, tijdens de behandeling kreeg ik al het gevoel dat ik soepeler kon bewegen en voelde dit gebied meer ontspannen aan.

Een dag nadien had ik nog naweeën van de behandeling, maar daarna waren mijn klachten zowat ALS SNEEUW VOOR DE ZON VERDWENEN! Ik voel me gelijk een stuk fitter hierdoor.

Mariska

Schrijf een review